Thai Restauranger i Stockholm – Även Take Away | Catering | Beställ Online

Thaimat på Odenplan | Fullmoon Wok

Letar du efter thai restaurang? tillsammans med tillgänglighet på gatumat?

Sök inte mer. Fullmoon Wok serverar sina kunder med thaimat på odenplan sedan 2016. Dessutom serverar vi snabb thailändsk mat med tonvikt på kvalitets produkter. Utöver detta strävar vår restaurang också efter att minska dess miljöpåverkan. Fullmoon Wok thai restaurang har mycket mer att erbjuda än den typiska Pad Thai. Men Stockholm saknar matställen som serverar färgglada thai curryrätter, nudlar och doftande thai mat. Däremot kan du få uppleva allt detta på två av våra thaimat ställen på odenplan och sveavägen hos Fullmoonwok.

Utforska våra regionala specialiteter innan du väljer våra felsäkra klassiker, bland våra urval av de bästa thailändska restaurangerna i Stockholm.

Thai Lunch på Odenplan?

Mat är livet som de säger, så oavsett hur upptagen vi är i vårt dagliga liv, letar vi därför alltid efter mat för att fylla magen med energi att fortsätta våra aktiviteter. Som ett resultat av detta erbjuder vi en gedigen thai meny för både lunch, middag och takeaway samt catering.

Vår Thai restaurang Fullmoon Wok är belägen ett stenkast från Odenplan. Med utmärkta stjärnbetyg är Fullmoon Wok en av Stockholms mest populära thailändska restauranger som levererar god och äkta thaimat direkt till din dörr. Menyn är stor och innehåller alla dina favoriter så att du kan njuta av wok, pad Thai och välsmakande röda curryrätter och till och med några rätter som du kanske inte har hört talas om tidigare.

Hos Fullmoon Wok får du nytta av hög kvalitet thaimat på odenplan, kombinerat med överkomliga priser och en riklig meny som ger dig gott om val. Levererar hela veckan och det är perfekta valet för avhämtning.

FullMoon Wok betonar beredning med en stark arom och smak. I varje maträtt, det kombinerar vi minst tre av de fem grundläggande smakerna alltså söt, sur, salt, bitter och kryddig. Förutom smakerna tillagas thailändsk mat med ingredienser som ger medicinska fördelar med färska örter och kryddor. Dess vanliga smaker kommer från vitlök, galangal, koriander, schalottenlök, peppar, kaffir lime, chili, palmsocker, lime, tamarind och kokosmjölk.

Vill du beställa från Fullmoon Wok?

Ta en titt på hela våra thai menyn och gör dig redo för några läckra rätter som kommer din väg.

thaimat på odenplan Fullmoon Wok Thai Restaurang
Fullmoon Wok Thai Restaurang
Upplandsgatan 50
11328 Odenplan, Stockholm
Sverige
Telefon: 08-31 77 06
E-post: info@fullmoonwok.se

Måndag11:00 - 21:00
Tisdag11:00 - 21:00
Onsdag11:00 - 21:00
Torsdag11:00 - 21:00
Fredag11:00 - 21:00
Lördag12:00 - 21:00
Söndag12:00 - 21:00